Combimagnetron met draaispit

Combimagnetron met draaispit

Als je op zoek bent naar een nieuwe combimagnetron met draaispit zijn er een heleboel punten om op te letten. Een combimagnetron met draaispit is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunnen het vermogen, de functies en de inhoud verschillen.

Combimagnetron met draaispitWil je graag een apparaat dat alles kan? Neem er dan één met magnetron-, oven- en grillfunctie. Dit is ideaal, omdat je dan ook verschillende functies tegelijk kunt gebruiken.

Zo kun je bijvoorbeeld razendsnel een cake bakken; de magnetron zorgt voor een snelle garing terwijl de oven zorgt dat hij mooi bruin en knapperig wordt aan de buitenkant. Ook kan je volgens Puras een lekker kippetje garen zonder dat het moet baden in vet – goed voor je lijn, met andere woorden!

Combimagnetron met draaispit; verschillende programma’s

Een ander punt om op te letten als je een combimagnetron met draaispit gaat kopen, zijn de mogelijke programma’s. Deze programma’s kunnen je echt helpen met je kookkunsten en je een heleboel tijd besparen.

Kijk ook hoe het vermogen kan ingesteld worden, welke standen zijn er voor de oven(160, 180, 220 graden etc.) en magnetron (180, 360, 700 Watt etc.)?

Tip; heb je een groot gezin met kleine kinderen? Kies dan voor een combimagnetron met draaispit met een grote inhoud en een kinderbeveiliging. Je kind kan dan niet de magnetron aanzetten of open maken zonder dat jij het ziet!