Inbouw combimagnetron aanbieding

Inbouw combimagnetron aanbieding

Zeker voor mensen met een kleine keuken is een combimagnetron ideaal. Zo hoef je niet meer én een oven én een magnetron te plaatsen. Een inbouw combimagnetron aanbieding kan je veel geld en ruimte sparen! Waar moet je op letten als je een inbouw combimagnetron aanbieding zoekt? Als je op de volgende punten let, lukt het je dé perfecte combimagnetron aanbieding te vinden!

inbouw combimagnetron aanbiedingen1.       Wat kan hij?

Welke functies heeft de combimagnetron en welke functies vind jij belangrijk? Denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

  • Onder- en bovenwarmte
  • Grillfunctie
  • Met of zonder hete lucht
  • Magnetronfunctie
  • Ontdooifunctie
  • Combinatiefuncties

2.       Afmetingen

Op welke hoogte wordt de combimagnetron ingebouwd? Koop je een model met klep, maak het dan niet te hoog anders kun je met je armen niet meer over de klep heen. De magnetron moet ook passen in een eventuele bestaande uitsparing. Er zijn 2 standaardformaten; nismaat 38 cm en nismaat 45 cm, dit is de ruimte tussen de kastplanken gemeten. Het apparaat zelf is dan 6 à 10 mm hoger.

Deze afmetingen zijn vaak heel erg standaard voor heel wat verschillende inbouwtoestellen in je keuken. Om daarover meer te leren kan je zeker hier klikken.

3.       Inhoud

Hoe groter de inhoud hoe meer voedsel je kunt verwerken. De nieuwste en meest populaire magnetrons worden steeds groter; zo’n 47 liter. Dit zijn de belangrijkste drie punten om op te letten als je een inbouw combimagnetron aanbieding zoekt.